Anggota Femen buat hal lagi, dedah p@yud@ra di gereja pula

PARIS - Seorang wanita yang mendedahkan dadanya di dalam gereja Notre Dame telah ditangkap oleh beberapa anggota polis di sini semalam.

Dia yang merupakan anggota kumpulan yang memperjuangkan hak-hak asasi manusia, Femen ditangkap semasa dia melakukan perbuatan tersebut.

Wanita itu yang hanya memakai seluar dan kasut memegang sepucuk pistol palsu yang dihalakan ke kepalanya semasa dia melakukan tunjuk perasaan.

Dia melakukan tunjuk perasaan bagi membantah kejadian seorang penulis dan aktivis, Dominique Venner, 78, yang menembak mati dirinya di sebuah ruang di dalam gereja tersebut kelmarin.

Venner menembak mati dirinya sendiri bagi membantah perkahwinan gay yang diluluskan pentadbiran Presiden Perancis, Francois Hollande. - Agensi


Daily Mail

1 Response to "Anggota Femen buat hal lagi, dedah p@yud@ra di gereja pula"

Jangan tinggalkan link biru di ruang komen

Total Pageviews

Page Rank
...........................................................................................................
Penafian: Segala artikel dan gambar di dalam blog ini bukan hak sepenuh penulis, ia diperolehi dari pelbagai sumber seperti media sosial serta laman web yang lain. Blog Realiti Abadi tidak akan bertanggungjawab bagi sebarang pertuduhan, kehilangan , kerugian atau apa sahaja masalah yang timbul selepas melayari dan penggunaan maklumat yang diperolehi dari blog ini.

Gua

My Photo
Kipas susah mati Liverpool FC, "YOU'LL NEVER WALK ALONE" Nightwish, Tarja Turunen

Komentar

Followers