Gadis seksi tak pakai baju bantu polis kawal lalu lintas di Denmak


Lelaki mana yang tidak suka jika melihat wanita telanjang dada di jalan, ya pastinya setiap lelaki suka ya, nah inilah yang dimanfaatkan oleh kepolisian Denmark untuk mengurangkan angka kecelakaan lalu lintas di negara tersebut akibat memandu laju di jalan.

Polis di Denmark mempunyai cara yang unik untuk mencegah terjadinya kecelakan di jalan raya dengan bekerja sama dengan wanita wanita cantik yang tergabung dalam Speed ​​Control Bikini Bandits, mengguna wanita wanita toples di jalanan yang sering digunakan untuk memandu laju 


Ternyata adanya wanita waita yang topless atau telanjang dada di jalan berjaya menurunkan tingkat kelajuan para pemandu kereta. Wanita-wanita seksi ini tidak hanya telanjang dada saja mereka juga sambil membawa papan tanda had kelajuan yang dibenarkan di jalan tersebut.

Wanita wanita seksi ini tidak hanya diam saja bahkan mereka ada yang sambil mengoyang goyangkan dada mereka sehingga menjadi daya tarikan orang yang melihatnya sehingga para pemandu kereta akan mengurangkan kelajuan kenderaan.

Wanita topless yang menjadi pengawal lalulintas di Denmark ini cukup berjaya melambatkan orang orang yang suka memandu laju.

palingseru

1 comment: