Seorang lelaki dipenjara kerana berak dalam seluar


Seorang lelaki di Amerika Syarikat bernama Ronald Strong dipenjara selama 1 minggu hanya kerana dia buang air besar di dalam seluar.

Kejadian ini berlaku apabila Ronald Strong sedang berada di dalam bangunan mahkamah tinggi. Ketika itu dia sedang mengalami masalah perut ketika hendak diperiksa oleh pegawai keselamatan.

Sialnya pas pemeriksaan keselamatan belum selesai dia sudah tidak tahan lagi untuk buang hajat akibatnya dia terus buang hajat di dalam seluar.

Dengan terburu-buru Ronald Strong menuju ke bilik air mahkamah akibatnya najisnya yang sudah keluar di seluar berciciran di sepanjang lantai

Selama di dalam bilik air Ronald Strong berusaha untuk membersihkan najis miliknya. Namun dia kehabisan tisu sehingga dia menggunakan dinding dan kerusi yang ada dalam bilik air untuk membersihkan kotorannya, nah pasti kau tahu apa yang terjadi dengan bilik air tersebut. Bilik air yang digunakan Ronald Strong menjadi penuh dengan najis yang berserakan yang membuat orang lain jijik jika melihatnya.

Setelah merasa bersih Ronald Strong lalu keluar dari bilik air tersebut tanpa rasa bersalah sedikitpun, masalah timbul ketika ada orang lain yang mahu guna bilik air di mahkamah itu kerana penuh dengan kotoran. Penguna ini pun melapor ke pegawai mahkamah.

Strong terus  ditangkap dengan tuduhan membuat kekacauan di bangunan mahkamah. Dia dipenjara atas sebab tindakannya itu.

palingseru.com

3 comments: