Google Earth temukan piramid dan UFO di Area 51?


Tak banyak maklumat yang boleh kita cari dari Area 51 sebab lokasi ini sangat dirahsiakan oleh kerajaan Amerika Syarikat, tidak banyak data yang boleh di cari untuk apa sebenarnya Area 51 ini dibuat.

 Namun ramai orang yang percaya Area 51 ini dibuat untuk menguji teknologi pesawat pejuang terbaru milik Amerika Syarikat, namun ramai juga orang yang percaya Area 51 digunakan untuk mengkaji UFO dan Alien, bahkan khabarnya ada hangar besar yang digunakan untuk menyimpan pesawat pesawat UFO, namun kebenaran ini sampai saat ini masih menjadi sangat rahsia dan misteri.

Pada 21 Julai 2013, foto yang diambil Google Earth di Area 51 mendapati bahawa ada bangunan berbentuk piramid dengan dua objek yang diduga pesawat UFO terbang di sekitarnya. Foto tersebut diambil pada koordinat 37 5'45 .66 "N 116 5'35 .77 di Area 51.

"Piramid ini dijumpai di kawasan 51. Berhampiran Piramid ada dua pesawat yang melayang. Kerana struktur bentuk piramid (yang dibuat), itu memberitahu kita bahawa (mungkin) para saintis dan tentera tidak ingin bertemu makhluk angkasa luar tanpa tata wilayah yang sesuai, "kata Scott C. Waring, seorang pemerhati UFO, seperti dinukil BeforeItsNews.

Apakah benar Area 51 memang digunakan untuk kajian Alien dan tempat menyimpan pesawat pesawat UFO?.

palingseru.com


1 comment:

  1. salam redza,

    tak tau lah benda2 ni wujud ke idak
    tapi kalau us ni apa2 pun mcm x mustahilkan...

    ReplyDelete