Video pramugari buka pakaian dimuat naik di You Tube

Syarikat penerbangan British Airways tengah mencari dua orang pramugari setelah membuat rakaman memperlihatkan mereka sedang menanggalkan pakaian dan memandikan satu sama lain. Rakaman itu kemudian dimuat naik di laman perkongsian video YouTube .

Klip itu sudah dilihat oleh ribuan orang di YouTube yang terhibur oleh aksi kedua pramugari cantik itu, seperti dilansir surat Daily Mail, Rabu (9 /10).

British Airways juga melakukan siasatan terhadap rakaman itu untuk menentukan apakah benar kedua wanita itu merupakan pekerja daripada syarikat mereka.

Video itu memperlihatkan kedua perempuan memakai seragam milik syarikat penerbangan British Airways , lengkap dengan nama lencana dan syal yang mempunyai corak khas . Insiden terlihat dirakam di dalam sebuah bilik mandi hotel semasa transit antara penerbangan .

Kedua perempuan itu masuk ke dalam tab mandi, kemudian membuka pancuran air dan mula menggosok satu sama lain dengan sabun. Salah satu pramugari kemudian melepas seragamnya , dengan bantuan pramugari satunya.

Video berdurasi lapan minit itu sudah dilihat lebih dari 113 ribu kali sejak pertama kali dimuat naik di YouTube pada tahun lalu.

Masih belum jelas apakah kedua wanita itu benar -benar pramugari British Airways atau hanya mengenakan seragam syarikat penerbangan asal Britain itu .

Seorang jurucakap British Airways mengatakan syarikat penerbangan yang ditubuhkan pada 1974 itu tengah cuba untuk mengenalpasti kedua wanita itu dan menjejaki mereka.

" Kami bimbang dengan video itu , " ucap dia. " Siasatan terus dilakukan untuk mengetahui identiti keduanya."

merdeka.com

1 comment: