Lelaki Inggeris jual kekasihnya di eBay

Morgan dan Coles (iTV)

Pelbagai cara boleh dilakukan pasangan untuk menunjukan kasih sayangnya menjelang perayaan Valentine . Tapi apa yang dilakukan lelaki ini sememangnya bodoh , dia menjual kekasihnya di laman eBay .

eBay sendiri sebenarnya tidak membenarkan penjualan manusia , tapi entah bagaimana  lelaki Inggeris itu boleh terlepas dan menarik puluhan pengunjung eBay .

Lelaki bernama Shaun Coles itu menjual kekasihnya , Debbie Moran , yang sudah memasuki usia lanjut . Padahal keduanya mempunyai hubungan yang romantis dan sudah menjalin kasih sejak 6 tahun.

Tindakan Coles yang menjual kekasinya di eBay berjaya menarik perhatian pengunjung laman web tersebut , bahkan ada 50 pengguna yang ingin membeli dengan tawaran tertinggi mencapai US $ 1,081.

Namun pada akhirnya Coles mengaku bahawa dia hanya main-main mahu menjual kekasihnya . Ini hanya hal bodoh yang dia lakukan sebagai bentuk hadiah menjelang perayaan valentine .

" Saya tidak pernah bersungguh - sungguh ingin menjualnya , " kata Coles , ketika diwawancara ITV, isnin ( 10/2/2014 ) .

" Itu semua hanya permainan , " tambah Moran.

No comments:

Post a Comment