Trend baru, wanita rogol lelaki untuk dapatkan air mani

Gambar hiasan

AFRIKA SELATAN: Trend wanita merogol lelaki semakin menjadi-jadi di negara itu dengan kes terbaru melibatkan tiga orang wanita menculik lelaki, merogol dan melarikan air mani lelaki tersebut.

Mangsa yang berusia 33 tahun diculik oleh tiga wanita berkenaan ketika menunjukkan arah kepada tiga wanita terbabit dengan menaiki sebuah kenderaan mewah jenis BWM.

Menurut laporan, wanita-wanita itu mengacukan pistol kepada lelaki berkenaan dan memaksanya masuk dalam kenderaan sebelum merogolnya.

Namun lelaki tersebut tidak berahi dan telah diberikan sebotol air tanpa ketahui isi kandungannya untuk diminum.

Setelah berjaya merogol dan mendapatkan air mani dari lelaki berkenaan, mereka kemudiannya memasukkan lelaki itu ke dalam sebuah kotak sebelum ditinggalkan di tepi jalan kira-kira 500 kilometer dari tempat ia duculik dan melarikan diri.

Selain itu kejadian yang sama juga telah berlaku di Gauteng. Sekumpulan wanita dilaporkan merogol lelaki-lelaki di kawasan itu juga dipaksa meminum air tersebut.

Insiden-insiden ini telah membingunkan pihak berkuasa yang mana motif kegiatan curi air mani itu masih dalam siasatan. — Siakapkeli.my

No comments:

Post a Comment