Video perempuan pukul 'KO' lelaki yang tawarkan wang untuk seks

Seorang perempuan Kazakhstan memukul seorang lelaki hingga "KO" setelah lelaki itu menawarkan wang untuk berhubungan badan dengan perempuan itu.

Menurut laporan Kompas.com, lelaki itu bernama Kondrat Golubev (32) sedang "clubbing" bersama rakan-rakannya di bandar Atyrau, wilayah timur Kazakhstan. Kondrat kemudian keluar kelab malam itu untuk menghisap rokok. Saat itulah dia melihat dua orang perempuan.

Tanpa fikir panjang Kondrat menghampiri kedua perempuan itu dan menanyakan harga untuk berhubungan badan dengan mereka. Tanpa diduga, salah seorang perempuan itu langsung melayangkan penumbuknya ke wajah Kondrat yang langsung terjatuh di tanah.

Tak puas membuat "KO" Kondrat, perempuan berambut hitam itu kemudian menendang kelangkang lelaki itu saat dia masih terbaring di tanah. Insiden tak terduga itu dirakam kamera video milik Anatoli Pokrovski (36) yang juga tengah menuju kelab malam tempat Kondrat berpesta bersama rakan-rakannya.

"Saya sedang berada di luar menunggu kekasih saya saat saya melihat pertengkaran antara seorang lelaki dan dua orang perempuan," ujar Anatoli.

Lelaki itu, lanjut Anatoli, nampaknya sangat yakin mempunyai peluang untuk mengajak para perempuan itu bersenang-senang. "Saat ajakannya ditolak, lelaki itu kemudian mengejek mereka dengan menyebut kedua perempuan itu sebagai pelacur dan menanyakan harga mereka," lanjut Anatoli.

"Kedua-dua perempuan itu kelihatan jelas sangat tersinggung. Namun saya fikir lelaki itu tak pernah menduga apa yang akan menimpanya. Salah seorang perempuan itu memukul dia sangat kuat hingga terjatuh ke tanah," tambah Anatoli.

Setelah memukul jatuh Kondrat, kedua perempuan itu kemudian pergi seolah tak terjadi sesuatu. "Insiden itu sangat mengejutkan. Tapi pukulan perempuan itu sangat hebat," ujar Anatoli.

Seorang polis yang melihat rakaman video milik Anatoli menduga perempuan yang memukul jatuh Kondrat mempunyai kemampuan bela diri yang sangat baik.

No comments:

Post a Comment