Wanita Bunuh 8 Orang Bayi Yang Dilahirkan Hasil Hubungan Sulit Dengan Bapa Sendiri


Paris: Seorang wanita dari bandaraya ini telah dibicarakan di mahkamah Douai, selatan Perancis, atas dakwaan membunuh selepas dia dilaporkan telah membunuh 8 orang bayi yang dilahirkannya hasil hubungan sulit dengan bapa sendiri.

Dia dikatakan telah mencekik semua bayi-bayi berkenaan setelah 8 kali melahirkan anak kerana bimbang diketahui oleh suaminya dan orang laini.

Dominique Cottrez, 51, kini telah dijatuhkan hukuman penjara seumur hidup oleh mahkamah.

Kes ini telah emnggemparkan Perancis selaepas semua rangka mayat anak-anaknya yang dibunuh itu telah dijumpai  di kampung asal Cottrez pada 2010.

Ibu kepada dua anak perempuan itu yang berbadan gemuk menyebabkan dia senang menyorok kehamilannya tanda disedari oleh suami, jiran dan doktor hi hospital tempat dia bekerja.

Dia yang bekerja sebagai jururawat memberitahu kejadian bermula selepas telah dirogol oleh bapanya ketika berusa lapan tahun dan kejadian berkenaan berterusan sehingga selepas kawin.

Apa yang mengejutkan dia memberitahu bahawa dia lebih menyintai bapanya daripada suami menyebabkan rela melakukan hubungan terlarang .

Bagaimanapun bapanya telah meninggal dunia pada 2007.

Leonard Meriaux adalah merupakan saksi utama selepas dia yang membuatkan perkara ini terbongkar selepas menjumpai mayat pertama. Pihak polis yang dihubungi telah menjalakan sasatan dan kemudian menemui tujuh lagi mayat, termasuk enam dalam garaj.Sumber: siakapkeli.my

No comments:

Post a Comment