Wanita tak tahu malu, telanjang di khalayak ramai di Singapura


Pengguna laman web dan forum Stomp baru-baru ini telah berkongsi gambar-gambar yang menunjukkan seorang wanita tempatan yang telanjang di khalayak ramai di pelbagai lokasi yang tidak didedahkan di Singapura.

Ia dikatakan menjadi hobi terbaru warga Singapura untuk menunjukkan badan mereka yang cantik kepada umum.

Gambar-gambar telah dimuat naik dalam forum-forum tempatan  pada tarikh yang berlainan di tempat letak kereta, di tengah-tengah jalan dan kawasan tumpuan orang ramai.

"Menurut komen yang ditulis oleh pengguna-penguna web tersebut, pasangan itu melakukan pelbagai aksi termasuk onani," kata penyumbang.

"Pengguna juga berkata bahawa mereka turut mengadakan hubungan seks di lokasi-lokasi awam yang dilalui oleh pajalan-pejalan kaki yang nyata terkejut dengan aksi mereka ini," katanya.

Ini bukanlah kejadian pertama di Sinagapura kerana sebelum ini seorang gadis memakai topi Santa telah menjadi tajuk utama apabila berbogel di hadapan sebuah tempat letak kereta awam.- Siakapkeli.com.my
3 comments:

  1. Mmg ada org sakit mental cmni.... Tpt lain dh 'dikerjakan' dh

    ReplyDelete
  2. Korg try follow blog sgthose nnti korg akan nmpk kenapa ada org camni..sgpore sgt open benda2 cmni.klo dh nama cina kopet cmni la jadinya

    ReplyDelete