Wanita Di Brazil Menyerupai Megan Fox Jadi Sensasi Di Internet

Megan Fox (kiri) dan Claudia Alende (kanan) memiliki iras wajah yang sama.
 
 SEORANG wanita yang berasal dari Brazil ini telah menjadi sensasi internet kerana rupa parasnya yang serupa dengan pelakon popular Hollywood, Megan Fox.

Claudia Alende, 20, tinggal di Parana pernah menyertai pertandingan Miss Bum Bum di sana pada tahun lepas, namun tidak pula menjuarai pertandingan tersebut.

Walau bagaimanapun, populariti Claudia kini bukan kerana penyertaannya dalam pertandingan itu tetapi ia adalah kerana iras wajahnya yang sama dengan heroin filem Teenage Mutant Ninja Turtles itu.

 Claudia Alende

Claudia meraih jumlah pengikut yang tinggi di laman sosial miliknya seperti Facebook dan Instagram, malah telah menjadi sensasi Internet sejak kebelakangan ini.

Gambar peribadi peserta Miss Bum Bum 2014 yang dimuat naik di laman sosial itu saling tak tumpah seperti pelakon seksi di Hollywood itu sehingga ada yang keliru dengan mereka berdua.

Pertandingan Miss Bum Bum merupakan acara tahunan yang dipertandingkan di Brazil bagi menobatkan serta mengiktiraf wanita yang memiliki punggung yang menarik dan menawan. – Agensi/MYNEWSHUB.CC

No comments:

Post a Comment